"Speuren" met Boy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

ik had bedacht dat het voor m'n honden leuk zou zijn om te gaan speuren. Dus aan de hand van een oud topic hier op hp vandaag begonnen.  Onze Nova, waarvan ik dacht dat zij het superleuk zou vinden, toonde eigenlijk niet veel interesse . Onze petit brabanconne boy daarentegen vindt het prachtig, kleine uitslover "zoekt" nu zelf allerlei "sporen" ( geen idee waarvan haha ) in de tuin. Ik ga hier zeker mee door , eerst zelf en als het goed gaat eens bij een club kijken! :-)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ik zou eigenlijk eerst op les gaan. Dan leren ze gelijk hoe het moet.

Geen interesse misschien omdat ze gewoon geen idee heeft wat je van haar verwacht.

 

Ik speur al een tijd, super leuk om te doen, voor hond en baas!

honden page profiel YvonneYvonne

honden foto van Yvonne

Ik ben vorige week met Babs begonnen met speurlessen, en super leuk!!
Knappe meid heeft er gevoel voor, ze wist eigenlijk meteen wat er van haar verwacht werd en liet zich ook bijna niet afleiden, zelfs niet door een vreemde hond. (normaal gesproken valt ze meteen ontzettend uit naar vreemde honden)

Super leuk, zoals ik dus al zei, maar zou je de lessen wel aan willen raden, om het goed aan te leren.. Het is redelijk prijzig wel, ik ga met Babs 1x in de maand..

Volgende forumvraag: leuke verhalen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^